Results 1 to 3 of 3

Thread: TiVo Premiere intermittently hanging at welcome screen

  1. #1
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2

    Exclamation TiVo Premiere intermittently hanging at welcome screen

    Several days ago after powering off my Premiere (TCD746500) to replace the cablecard, it hung at the welcome screen. Thinking it might be a hard drive problem, I reinstalled the original drive (I had upgraded to a 2TB shortly after acquiring the Premiere 7 years ago). The original drive didn't work at all. The next day I tried again booting the 2TB drive and it booted up. Continuing to think it was a hard drive problem, I purchased a new 2TB cloned the disc image and the Tivo booted right up with the new drive. Several hours later I powered the Tivo down to fully install the new drive and replace the Tivo cover. When I repowered the Tivo it again hung at the welcome screen. It rebooted once or twice itself, and then I tried powering off and on several times with no success. I left the power off over night, and this morning I tried one more time and it booted right up.

    At this point I don't think it's a hard drive issue. Perhaps a power supply problem? Thanks for any suggestions.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2

    Default

    Looking for advice on the next recommended step--is it replacing the power supply?

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    6,739

    Default

    If this happens with both drives, yes, it's likely to be a bad power supply.

    We have replacements here:

    https://www.weaknees.com/cart/New-Ti...miere-XL..html
    Find us on Twitter and Facebook

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •