Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: tivo help, not booting.

  1. #1
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Angry tivo help, not booting.

    okay. my tivo started acting wierd, so I rebooted it, now it wont boot anymore..

    welcome starting up screen,
    green light flashes once. then amber light flashes a bit, then screen goes blank and tv says no signal. hd doesnt seem to be accessed. but it is spinning. tried to access the 5x menu. nothing happens. when I enter the code. the green and amber light flashes alternately for a bit, and then after that it goes blank screen an no signal. please help!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    6,842

    Default

    What model TiVo is it?
    Find us on Twitter and Facebook

  3. #3
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by WK-Michael View Post
    What model TiVo is it?
    TCD746320 is the model number of my tivo

  4. #4
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    oh and the kickstart codes dont seem to work.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    6,842

    Default

    On a Premiere, that's likely just a bad drive. We have replacements here:

    https://www.weaknees.com/upgrades.php
    Find us on Twitter and Facebook

  6. #6
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    I'll check into it when I have money to spend on the tivo.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    the drive seems to work, it seems to be blank though. its a 1gig wd drive. so I must have updated the drive at one point. some how.. but it now seems to be blank. with no partitions or volumes or anything on it. windows wants to initialize it. I dont know if I dare.. I might need to try and load a linux vbox. before I start messing around

  8. #8
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    looking at it in gparted, it says its not partitioned. I dont know what happened to the disk, it seems to have blanked itself somehow.. any idea how to fix this without buying a hard drive?

  9. #9
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    looking at the smart data in gnome disks everything looks okay.. but I dont know enough about what parameters are important to see for a drive that should be scrapped.. or one thats fine for more use.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    14

    Default

    what partitions are supposed to be there? maybe if I recreate the partitions. it will be good again?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •